Sier Disposables B.V.
Da Vincilaan 49
6716 WC Ede
The Netherlands
Tel +31 318 711 048
E-mail info@sierdisposables.nl

Leveringsvoorwaarden

Sier levert uitsluitend via de groothandel.

 
Home Over ons Contact Duurzaam sier Personaliseren Nederlands English Deutsch Francais


Eco Friendly

Het milieu is een waardevol en tevens ook kwetsbaar goed. Dat beseffen wij bij Sier Disposables als geen ander. Wij dragen ons deel bij aan een beter milieu door een zo verantwoord mogelijke bedrijfsvoering.

Assortiment
Een groot deel van ons assortiment bestaat uit biologisch afbreekbare artikelen. Veel artikelen zijn gemaakt van CPLA, Suikerrietpulp, Palm, Coconut of FSC Hout maar we hebben bijvoorbeeld ook biologisch afbreekbare rietjes die van 100% zetmeel zijn gemaakt. We doen dagelijks ons uiterste best om nog meer duurzame artikelen aan ons assortiment toe te voegen. U herkent onze eco friendly producten aan ons ‘think green’ logo.Vervoer en opslag
Vanuit het Verre Oosten worden onze artikelen vervoerd door een transporteur die in het bezit is van het ISO 14001 keurmerk. Deze ISO certificering staat voor een milieubewuste bedrijfsvoering. Daarnaast is ons warehouse en tevens onze transporteur voor Nederland en België in het bezit van de Lean and Green Star voor hun duurzame manier van logistiek.

Drukwerk
Ook met het drukwerk houdt Sier Disposables rekening met de natuur en het milieu. Zo worden onze catalogi en folders vervaardigd bij fsc-gecertificeerde drukkers.

We proberen waar mogelijk het milieu zo min mogelijk te belasten en denken dat u dat als klant zult waarderen.